Skip to content Skip to footer
Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos FunWheels.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes FunWheels (“FunWheels”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via FunWheel’s hjemmeside, www.funwheels.dk (“Hjemmesiden”).

1.3 FunWheels er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til FunWheels skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.

2. Indsamling af dine personoplysninger

Hvilke oplysninger indsamler FunWheels.dk?

2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

2.2 Når du køber et produkt på Hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

2.3 Du har mulighed for at foretage en produktanmeldelse enten inden eller efter et køb på vores hjemmeside. Efter et køb sender vi dig en e-mail med mulighed for at foretage en anmeldelse af de(t) købte produkt(er). Når du har modtaget den første e-mail, kan du frabede dig at modtage øvrige e-mails af denne slags,  ved at trykke på afmeldelseslinket i bunden af e-mailen. Med henblik på indsamlingen af produktanmeldelsen gør vi brug af dit fornavn, efternavn samt e-mailadresse. Dit fornavn samt efternavn vil blive tilføjet til vores hjemmeside, hvis du laver en produktanmeldelse.

Hvad er grundlaget for indsamlingen?

  • Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores legitime interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.
  • Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.
  • Brugen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.3, er nødvendig for, at vi kan forfølge vores legitime interesse i at kommunikere med vores kunder.

3. Brug af databehandlere

3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden f.eks. bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

3.2 En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA.

4. Dine rettigheder

4.1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten:

Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du kan til en hver tid se hvilke persondata vi har registreret om dig, ved at du logger på FunWheels og under din profil, klikke på Persondata, har du ikke en FunWheels konto, skal du sende en skriftlig anmodning til hej@funwheels.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

4.3 Retten til berigtigelse:

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring via e-mail, SMS, MMS, post og sociale medier, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.

4.4 Retten til sletning:

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores kundeklub. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring:

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis vi ikke længere har brug for personoplysningerne til behandlingen, men de er nødvendige for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

4.6 Retten til dataportabilitet:

Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med: At du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.2.

4.7 Retten til indsigelse:

Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf samt oplysninger brugt til produktanmeldelser, jf. pkt. 2.1. og 2.4.

Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

4.8 Retten til at klage:

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

5. Sletning af persondata

5.1. Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.

5.2 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.

6. Sikkerhed

6.1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7. Cookies

7.1. FunWheels benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på hjemmesiden. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information hjemmesiden lægger i den.

7.2 Formålet med brug af cookies på FunWheels er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at FunWheels kan analysere brugertrends.

7.3 Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

8. Kontaktoplysninger

7.1 FunWheels er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:

FunWheels.dk
C/O The Blue Office
Trindsøvej 6, 1
8000 Aarhus C

Tlf.: 60 728 738
E-mail: hej@funwheels.dk

9. Ændring i persondatapolitikken

9.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

9.2 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Sidst opdateret: 15. januar 2024.

Modtag gode tilbud, spændende nyheder og konkurrencer - direkte i din indbakke!

Hos FunWheels sætter vi fart på legen med vores seje elbiler til børn! Vi gør en stor ære i at opfylde børnenes vildeste drømme om at eje en autentisk sportsvogn, som ligner originalerne. Alle vores elbiler er lavet på licens fra de største bilmærker som f.eks. Audi, VW, Lamborghini, Ford, BMW og mange flere.

 

Vi er også sociale!

Følg os og få nyeste nyheder, deltag i konkurrencer m.m.  

FunWheels.dk  |  CVR: 34818231  Vi modtager følgende betalingskort.

100% dansk e-mærket webshop