Skip to content Skip to footer

Brug for et værksted? Find det rette tilbehør eller reservedele til børnebiler

Er uheldet sket? Er du bekymret for en ødelagt eller beskadiget elbil? Så kan du være helt rolig. Hos os er det nemt og bekvemt at bestille nye reservedele eller få repareret barnets elbil, uanset om det er inden for garantien, uden for garantien eller som følge af slid eller et uheld. Uanset hvilken form for udskiftning eller reperation elbilen har brug for, kan det rette tilbehør eller reservedele til børnebiler findes her hos FunWheels.

Mini-mekanikerens store drøm!

Hos FunWheels sørger vi for en problemfri reparation af barnets elbil, hvad enten det drejer sig om et nyt batteri, hjul, rat, oplader, motor m.m. Vil du hellere spare pengene på reperationen og i stedet gøre det til en leg for mini-mekanikeren derhjemme, så sender vi også gerne tilbehøret eller reservedelene til dig, så du og dit barn sammen kan lege mekanikere og sammen gøre bilen køreklar igen.

Vi er her for at få jeres elbil tilbage på vejen i topform, så dit barn kan fortsætte sine køreoplevelser uden afbrydelse.

Reservedele til børnebiler

Her finder du en lille del af vores sortiment af tilbehør og reservedele til børnebiler. Mangler du noget, som du ikke kan finde, skal du endelig kontakte os, så kan vi se, om vi kan skaffe det til dig. Hvis du har spørgsmål, er du også mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Audi RS6 elbil til børn

Få trygt lavet
elbilen hos os!

01. Alt i reservedele m.m.

Uanset hvilken form for reperation I har brug for, kan de rette reservedele oftest altid skaffes os hos.

02. Få optimeret elbilen

Skal elbilen styles lidt? Så kan vi hjælpe med nye lædersæder, rat i andre farver, nye lygter, dæk m.m.

03. Vores værksted står klar!

Er bilen blevet slidt eller har uheldet været ude? Så står vores værksted klar til at få bilen i topform igen!

04. 100% dedikerede!

Hos os er elbiler til børn vores store passion og ekspertise! Vi er nok Danmarks mest dedikerede!

Modtag gode tilbud, spændende nyheder og konkurrencer - direkte i din indbakke!

Hos FunWheels sætter vi fart på legen med vores seje elbiler til børn! Vi gør en stor ære i at opfylde børnenes vildeste drømme om at eje en autentisk sportsvogn, som ligner originalerne. Alle vores elbiler er lavet på licens fra de største bilmærker som f.eks. Audi, VW, Lamborghini, Ford, BMW og mange flere.

 

Vi er også sociale!

Følg os og få nyeste nyheder, deltag i konkurrencer m.m.  

FunWheels.dk  |  CVR: 34818231  Vi modtager følgende betalingskort.

100% dansk e-mærket webshop