Skip to content Skip to footer

Del billeder af jeres skønne børn og vind 1.000,-

Skab lidt ekstra glæde derhjemme og deltag i vores spændende konkurrence, hvor vi hver måned udtrækker en heldig vinder af 1.000,-. ❥ Lad os sammen fejre og dele de magiske øjeblikke, når børnene kører rundt i vores elbiler. 

Alle de indsendte billeder vil blive vist på vores hjemmeside og sociale medier, så I kan dele jeres glæde med resten af Danmark. Vi elsker at se vores elbiler skabe uforglemmelige øjeblikke, og vi håber, at jeres deltagelse vil inspirere andre til at opleve det samme!

Så skynd jer at deltage, tag jeres skønne billeder og lad os sammen skabe magi og sprede smil med vores fantastiske elbiler og jeres skønne børn! 

Sådan deltager du:

  1. Tag de mest hjertevarme og sjove billeder af dit barn/børn i vores elbiler
  2. Send billederne til os via e-mail (hej@funwheels.dk) eller TAG os på dit opslag på Instagram eller Facebook (#funwheelsdk)
  3. Vent spændt på at se, om du vinder 1.000,- og andre spændende præmier!

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle dem som har delt deres billeder. Vinderen får direkte besked via e-mail eller privat besked.

Modtag gode tilbud, spændende nyheder og konkurrencer - direkte i din indbakke!

Hos FunWheels sætter vi fart på legen med vores seje elbiler til børn! Vi gør en stor ære i at opfylde børnenes vildeste drømme om at eje en autentisk sportsvogn, som ligner originalerne. Alle vores elbiler er lavet på licens fra de største bilmærker som f.eks. Audi, VW, Lamborghini, Ford, BMW og mange flere.

 

Vi er også sociale!

Følg os og få nyeste nyheder, deltag i konkurrencer m.m.  

FunWheels.dk  |  CVR: 34818231  Vi modtager følgende betalingskort.

100% dansk e-mærket webshop