Skip to content Skip to footer

Modtag nyheder og konkurrencer - bliv en del af vores eksklusive klub!

Del billeder af jeres skønne børn i deres nye elbil og vind!

Det siger vores kunder!

Jens Lauridsen

Tak for en fantastisk service og den hyggelige snak om biler. Det er dælme ikke mange virksomheder der har den tid og overskud som I har. Jeg fik takket være jeres store hjælp, fundet den helt rigtige elbil og fik den allerede leveret dagen efter 👍 Tak for god service – og god jul!

Jonas Fanøe

Jeg bestilte en elbil, og modtog den allerede dagen efter. Topkarakter herfra 👍

Marianne Andersen

Super søde, hjertevarme og dejlige mennesker man får fat på når man har brug for hjælp. Hvor er det dog en befrielse at handle på så nem og overskuelig en hjemmeside, som selv jeg kan finde ud af. Tak for handlen og tak for jer!

Jørgen & Bente

Vi fik en super god og kompetent service hele vejen igennem da vi skulle finde den helt rigtige elbil til vores barnebarn Oscar. Vi bestilte torsdag formiddag og havde bilen fredag morgen.

Gitte Olsen

Nok den absolut bedste oplevelse meget længe. Hvis blot alle webshops var så hurtige og serviceminded. Knægten og lillesøster takker for den fine elbil som bliver pudset og plejet.

Pauline & lille Frederik

Super nem hjemmeside, hurtig levering og god kundeservice! Vi modtog dog pakken én dag senere end forventet, men det var fragtfirmaets skyld. Vi er super tilfredse med elbilen.

Therese Suhr L.

Vi kan varmt anbefale FunWheels.dk – fantastisk service og alle deres biler er super velbeskrevet. Vi fik hjælp til at finde den helt rigtige model og fik den leveret dagen efter! Top klasse produkt! Thumbs up!

Nicklas Hemmingsen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos FunWheels da jeg bestilte en Lamborghini til min søn. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål på chatten og fik bilen leveret dagen efter. Jeg kommer helt sikkert igen.

Lis & Bent Stubmark

Super kvalitet og hurtig respons! Vi ville overraske vores to børnebørn med en stor elbil, som de havde ønsket sig længe og spurgte derfor FunWheels om de kunne hjælpe. Næste dag modtog vi bilen samt en stor rød sløjfe – fantastisk!

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase now